IOTE2022 De 18e International Internet of Things Expo is geopend in het Shenzhen International Convention and Exhibition Centre (Bao 'an)!

- 2022-11-16-

IOTE IOT Exhibition is opgericht door Internet of Things Media in juni 2009, wordt al 13 jaar gehouden, is 's werelds eerste professionele IOT-tentoonstelling, deze IOT-tentoonstelling zal worden gehouden in Shenzhen International Convention and Exhibition Centre (Bao 'an) Hal 17, 50.000 vierkante meter expositieruimte, 400 exposanten zijn uitgenodigd om te komen! Het thema van deze tentoonstelling is "Digital intelligence core Life, cloud co-creation", dat wordt gesponsord door Shenzhen Internet of Things Industry Association en georganiseerd door Shenzhen Internet of Things Media Co., LTD., Shenzhen Yixin Internet of Things Network Co. , LTD. De vraag die vrijkomt door "interne en externe dubbele circulatie" is de meest vruchtbare bodem geworden voor de ontwikkeling van Internet of Things. De triljoenenmarkt is niet langer een slogan, en het is het juiste moment om het internet der dingen te verkennen!

Als de derde golf van wereldinformatieontwikkeling na computer en internet, is het internet der dingen een belangrijk onderdeel geworden van de nationale strategie voor wetenschap en technologieontwikkeling. Het zorgt ervoor dat alle lagen van de bevolking intelligent en digitaal worden, en het is een van de leidende krachten die de digitale economie bevorderen.

Als een belangrijk land op het gebied van infrastructuurbouw heeft de digitale economie van China de afgelopen jaren voortdurend momentum gegenereerd. In 2021 zal de schaal van de digitale economie van China 45,5 biljoen RMB bereiken, goed voor 39,8% van het bbp van 21,6% in 2011, en wordt het een "versneller" in het proces van economische en sociale ontwikkeling.

Tegelijkertijd, toen het ministerie van Industrie en Informatietechnologie en acht andere afdelingen gezamenlijk het driejarig actieplan voor de aanleg van nieuwe infrastructuur voor het internet der dingen (2021-2023) uitbrachten, bloeien alle bedrijfstakken met een sterke productiviteit, bouwen slimme stad, slim transport, slimme landbouw, slimme productie, slimme parken, slimme huizen en andere IOT-bouwinfrastructuur, die de gezonde ontwikkeling van het "internet van alles" stimuleren.

Verschillende soorten verbindingstechnologieën blijven innoveren en doorbreken, RFID, sensoren en andere sensoracquisitiereacties op de "koolstofneutrale" vraag, op de passieve ontwikkeling; Door de snelle groei van het Internet of Things-platform is de capaciteit van de serviceondersteuning aanzienlijk verbeterd; Het wereldwijde commercialiseringsproces van wide area netwerken zoals Cat.1, 5G, NB-IOT en LoRa versnelt. Cloud computing, edge computing, AI en andere technologieën worden toegepast op het internet der dingen om innovatiekracht te brengen in de intelligente industrie...

Of het nu gaat om de B-end markt of de C-end markt, het Internet of Things heeft nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden geboden en vele industriële markten op biljoenen niveaus geopend. Welke nieuwe technologieën zijn er nu op de Internet of Things-markt? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en trends? Wat zijn enkele goede bedrijven om van te leren? IOTE 2022, de 18e International Internet of Things Show, geeft je het antwoord!

Van 15 tot 17 november 2022 zal de 18e IOTE 2022 International IOT Exhibition een groot aantal talenten samenbrengen, die ondernemingen dekken van de perceptielaag, de transmissielaag, de platformlaag en de applicatielaag. Exposanten zullen de hele brancheketen bestrijken. Ze zullen hun lange en diepgaande prestaties in slechts drie dagen presenteren. Tijdens dit jaarlijkse evenement van de Internet of Things-industrie kunnen we via de tentoonstelling de potentiële trends van de Internet of Things-industrie zien.